Hoi an

Hejsan!

Då var det dags för ytterligare ett inlägg i världens absolut bästa och mest intressanta reseblogg, "Asiennollelva"! Jag hoppas att ni är lika glada över det som jag är.

Det är så att vi har nått den lilla och gamla staden Hoi an som också denna ligger längs Vietnams kust. Staden är väldigt charmig och påminner faktiskt en del om gamla stan i Stockholm.
Vädret här har varit ganska dåligt, och med dåligt menar jag kanske inte snöstorm och minusgrader som det är hos er, utan mer ca 20 grader och lite mulet. Här har vi laddat våra batterier med god mat och dryck, en liten båttur och en cykelutflykt till stranden. Vi har varit här i två nätter och åker snart vidare norrut med målet: Hanoi. Även denna gång blir det en resa med "sleeping bus" och vi beräknas vara framme tidigt måndag morgon.

Från Hanoi är alltså tanken att vi ska ta oss till Ha long bay där vi hoppas kunna stanna några dagar innan vi beger oss vidare till Laos. Vietnam är ett land vi i trion tycker om. Det är vacker natur, oftast trevligt folk och väldigt billigt. Känslan är också att landet inte är riktigt lika hårt drabbat av fattigdom som exempelvis Kambodja. Nej kära vänner, Vietnam är ett land ni alla borde åka och upptäcka på egen hand.

Jag tror inte att det finns något mer att rapportera om just nu. Vi mår sånär som på några småskavanker bra och njuter av vår ledighet. Det ska erkännas att det hela faktiskt blir lite bättre när man hör om snö och slask i det kalla hemlandet i norr. Tack för att ni läst även detta inlägg! Pussar och kramar från Oskar, Anton och Mattias.

(p.s Vi älskar att ni kommenterar och "Twigs" dina trogna kommenterar är guld värda. Men..Vem är du? :) d.s)

Undertecknad, Oskar Lööf.


Kommentarer
Postat av: tina och chrille

Ni verkar ha det hur bra som helst. Hoppas att ni såg Rooneys makalösa mål igår. Come on you gunners..

2011-02-13 @ 10:42:38
Postat av: morf

Vad härligt det ser ut. Bara njut o ha kul. Det går bra för Spurs också. Vann i helgen o ligger fyra.

Kram

2011-02-14 @ 13:28:43
Postat av: Figge

Skönt att följa er i värmen. Här var det 11 minus i morse. Njut. Kram morbror Figge.

2011-02-14 @ 15:48:00
Postat av: Staffan och Åsa

Hej på er! vi är imponerade över er energi att ge er ut på nya upptäktsfärder hela tiden. Ni upplever verkligen mycket av platserna. Är också imponerade av bloggen, jag tror att journalist kan vara ett framtidsyrke Oskar. Hppas ni får fortsatt bra. Vi sitter och slappar i långkalsongerna efter ännu en kväll i slalombacken. Det är också härligt! Kramar från Staffan och Åsa.

2011-02-14 @ 21:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0