Shinaoukville

Tjena hej!
Vi har nu spenderat ett par dagar här i Shinaoukville, och här har vi det riktigt bra. Dagarna fördrivs med slapp i solstolar, kortspel, bad, mat och dricka. Ett roligt inslag här är att vi har sammanstrålat med ett annat litet resgäng ifrån Skövde. Trion har för en liten tid framöver blivit hela sju personer som på många sätt satt sina avtryck här i Shianoukville.

Gårdagskvällen var en kväll som sent ska glömmas. Utan att överdriva kan jag meddela att happy-hour utnyttjades till fullo och det blev en riktigt bra kväll i glada vänners lag där det Kinesiska nyåret firades som det borde. När tillräckligt med vatten flutit under broarna kommer vi kanske att avslöja mer i detalj hur kvällen artade sig. Men det, kära vänner, låter vi vara osagt.

Redan i morgon beger vi oss vidare mot Phnom Penh där vi vland annat ska kika in "killing fields" innan vi lämnar Kambodja för att ta oss till Vietnam och Ho Chi Minh. Det blir ett betydligt kortare inlägg idag tyvärr. Jag hoppas att ni fortsätter att kommentera. Sköt om er så hörs vi snart igen! Jag bjuder på några få bilder som avslutning...

Undertecknad, Oskar Lööf.


Kommentarer
Postat av: Lars och Christian

Tjenare!

Det ser ju härligt ut. Dessvärre är det sämre här hemma.Blåst och 5 plus. Ha det så bra allihopa. Nu ska Lars och Christian ta kaffe och kaka.

2011-02-03 @ 11:36:06
Postat av: Peter

2011-02-03 @ 11:45:01
Postat av: Peter

Hur kan man ha happy our på öl som kostar 3 svenska kronor innan.

2011-02-03 @ 11:51:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0