Koh Chang

Vi är nu på den Thailändska ön Koh Cang. Här har vi träffat mina (oskars) föräldrar och min mormor och morfar. Det var riktigt roligt att träffa dom även fast det bara blev en kort stund innan dom skulle åka till Bangkok.

Vi åkte med taxi från Bangkoks flygplats i 4 timmar innan vi kom fram till färjeläget och färjan som skulle ta oss från fastlandet till Koh Chang. Vi anlände till färjeläget 19.07. Det visade sig att den sista båten gick 19.00 och vi hade alltså missat den. Vi blev såklart väldigt besvikna och trötta på tanken på att behöva leta efter hotel och ta den första båten som skulle gå dagen därpå.

Som tur var träffade vi en mycket hjälpsam man som ringde och fixade oss en privatbåt, som han kallade det. Vi tackade givetvis ja till erbjudandet och gick ner till vattnet för att vänta på båten. Efter en stund hörde vi ett trökt smällande ljud som lät som en gammal fiskebåt. Och mycket riktigt. Ur mörkret kom en riktigt gammal och sliten fiskebåt i storleken mindre. Det fanns inget val, utan vi hoppade på båten vars motor hade en ljudnivå som var värre än rockbaren på husaren i Skövde.

Ut i den bäcksvarta kvällen åkte vi, flytvästar var såklart inte att tänka på och båtens enda ljuspunkt bestod av ett egenmonterat lysrör som satt i fronten. Resan gick som tur var väldigt bra och vi kom över till ön och kunde anlända till Chai Chet Bungalows där vi välkomnades av glada föräldrar och mor-föräldrar. '

Här är det verkligen sköna dagar med bad i havet, lek i poolen och mycket slappande. Det hr varit lite dålig uppdatering av bloggen det senaste och vi ska försöka bättra oss. Här har ni lite bilder, fler hoppas jag kommer snart. Puss och kram från oss i guldtrion!

Undertecknad, Oskar Lööf.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fibubblan vilken fin båt! Ni har fått lite färg nu också, väldigt vackert :)

Träningarna har kommit igång väldigt fint här hemma, hela 19 stycken själar som spelade fotboll i fredags!

Puss

2011-01-24 @ 16:51:28
Postat av: Storasyster C

När man ser det där känns det sjukt motiverande att sitta i ett Sundsvall stundom smälter stundom erbjuder -18 grader. Men det unnar jag er!!

2011-01-24 @ 16:56:08
Postat av: tina och chrille

Tjenare grabbar

Tack for senast mycket trevligt att traffa er pa Koh Chang. Glom inte snorklingen. Vi kan saga att Bangkok ar hysteriskt och kao san road ar coolt!

Ha det och var radda om er

2011-01-25 @ 14:24:13
Postat av: Anonym

Nu får ni snart börja leverera.

2011-01-27 @ 13:27:05
Postat av: Loppan

Högre än rockbaren? Fy satan i gatan!!

2011-01-27 @ 17:32:29
Postat av: Anonym

Hög tid att ni plockar av er skjortorna så ni får lite färg grabbar! Ni är i djungeln, inte stureplan :)



Mr P

2011-01-27 @ 23:11:59
Postat av: deniz

åh ko chang, long time favourite! hoppas ni hänger på lonely beach.

2011-01-28 @ 10:30:44
URL: http://denizbe.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lite tips om kambodja: se angkor wat i soluppgången, det var en riktigt grym upplevese och helt klart värt den tidiga uppstigningen. Sen är ni klara med angkor wat runt lunchtid. Boka nattbuss kvällen innan till sihanoukville, som går kl 20 för 12 dolls om ni inte vill ödsla tid i siem reap. Angkor deluxe inn var riktigt fräscht för 8dolls natten per huvud. Vi betalade tot 30 dolls för att ha taxi hela dagen, det är ett måste om man inte vill ha världens hårdaste försäsongstart :) ha god koll på era saker!  

2011-01-29 @ 10:19:36
URL: http://longtronggong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0