Kota Kinabalu

Då har trion nått fram till den största staden på Borneo, Kota Kinabalu. Vi bor på ett fint hotel och är ganska sega efter resdagen. Idag har vi bara gått ett kort sväng för att spana in vart vi kommit. Vi väljer att ta en lugn kväll på rummet och ladda batterierna till i morgon. Under morgondagen är tanken att vi ska ta oss till Sandakan med buss, en resa på ca 6h. Från Sandakan ska det vara det bästa att utgå ifrån i jakten på regnskog, djungel, sandstränder och koraller. Vi ger oss alltså iväg utan att veta riktigt vart vi ska, och kan tyvärr därför inte garantera lika hög aktivitet här på bloggen.

Vi har valt att ut den bästa bilden vi tog i Kuala Lumpur och lagt upp som "vykort" som ni kan spana in i det tidigare inlägget. Det hoppas vi kommer att bli något återkommande från varje ställe vi lämnar. Vykortet från Borneo hoppas vi kommer att bli till er belåtenhet när det läggs upp!

Tack så mycket för era kommentarer, det är det absolut roligaste med bloggen! Fortsätt att skriva, det gör oss gossar mycket glada.

Sköt om er, så hörs vi när möjlighet finns.
Undertecknad, Oskar Lööf.





Kommentarer
Postat av: Denny

Sjukt avundsjuk på t-shirt, shorts, chill och resande! Visa Regnskogen lite av ursvensk allemansrätt. Prova campa och gör upp en eld!

2011-01-07 @ 14:51:16
Postat av: AshKetchum

Chicken Satay? Ser mumma ut iaf =)

Ha de godis!

2011-01-07 @ 15:55:16
Postat av: Peter o Karin

Det är dagens höjdpunkt för oss här hemma att få läsa eran blogg.Ha det bra och fortsätt skriv så mycket ni orkar o kan.

PS Ta väl hand om er. Ds

2011-01-07 @ 17:53:19
Postat av: Kusin Petter

Tja.



Jag och Tea sitter här och spanar in eran blogg, ni verkar ha det bra! Skönt att min gamla keps fick se lite annat än Tibro :)

Vi har sett Frank Andersson i Lets Dance idag, kan bara beskrivas med ett ord: Graciöst!

Tea undrar om ni kan gå på bio när du kommer hem?

Ha det nu gott och ta det lugnt!



Kram Mr P, Tea, Ellinor & Ellen

2011-01-07 @ 23:19:55
Postat av: Storasyster C

Se nu till att ni inte får massa orangutanger i huvudet när ni är i Borneo. Jag har hört att det är ganska vanligt där.

2011-01-08 @ 00:56:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0