Sandakan

Så har vi äntligen fått tag på internet igen! Hej och välkomna till Borneo och Sandakan, kära bloggläsare. Här är det verkligen ett påfrestande klimat. Det är mycket hög och fuktig värme, stekande sol blandas med regnskurar som går att likställa med duschar.

Efter sex timmar på buss från Kota Kinabalu kom vi fram till Sandakan. Vi fick tag på ett bra hotel och sov tidigt. Idag har vi varit i Sepilok, ett rehabiliteringscenter för Orangutanger. Det var häftigt att komma ut i den "riktiga" regnskogen och se dom underhållande djuren. Vi var lagom kaxiga när aporna närmade sig, men som tur var så höll dom sig på behagligt avstånd.

I morgon ska vi gå upp tidigt för att förhoppningsvis ta oss till Turtle Island, som ligger 3 timmars båtresa från Sepilok. Det ska vara en otroligt fin ö och dit tar sig även sköldpaddor för att lägga sina ägg, 365 nätter/år. Vi hoppas också att vi kan få tag i ett boende så vi kan spendera natten och morgonen på ön.

Alla i trion mår bra och vi försöker utnyttja tiden på den här fascinerande ön så gott det går. Det finns massor med olika spännande äventyr att ge sig ut på och vi hoppas kunna uppdatera bloggen allt eftersom. Här kommer några blandade bilder från Sandakan och Sepilok. Fortsätt att kommentera, det uppskattas verkligen. Vi hoppas att ni snart får ett nytt inlägg, men det är inte alltid helt lätt att få tillgång till internet.
Massa kramar från oss!

Undertecknad, Oskar Lööf.



Kommentarer
Postat av: Peter o Karin

Hej grabbar! Vi har lite småfrågor? Hur är standarden på Borneo,Smakar maten bra,vad kostar ett hotellrum per natt.

Ps Det är skönt att höra att ni mår bra Ds

2011-01-09 @ 15:33:51
Postat av: Anonym

Sköna apor azzå! Känns som om Janne borde trivas bland dom?

2011-01-09 @ 15:38:48
Postat av: Nillan

Bli inte uppätna nu!

2011-01-09 @ 17:45:06
Postat av: Anonym

ap-rehab! kuul!

2011-01-09 @ 19:15:23
URL: http://denizbe.blogg.se/
Postat av: Lindholmen

Va hari för kamera pöjkar ?

Skön skärpa ju!

2011-01-09 @ 21:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0