Sista dagen i Sandakan

Idag har vi haft vår sista heldag i den lilla staden Sandakan. En stad som fungerat som en utgångspunkt för oss, men som i sig själv är ganska tråkig. Men vi har haft ett bra och billigt hotell och har för det mesta haft saker att göra.

I morgon sätter vi oss på en buss som ska oss tillbaka till Kota Kinabalu. Där kommer vi att stanna tills det att flyget tar oss vidare mot Kuala Lumpur och Bangkok den 21a. Av den tiden vi har kvar kommer vi att utforska stadens omgivningar. Det ska finnas några fina öar där man kan steka, snorkla och bara ha det gött helt enkelt. Det känns som vi har gjort det vi ville här på borneo. Vi har fått se massa djur som vi bara trodde fanns i animerade filmer, vi har solat, badat och fyndat lite i shoppingväg.

Ikväll blir det lite kortspel, musik och njutbart hotelrumshäng. Här kommer en ganska lång serie med blandade bilder från vår sista dag här. Vi besökte tempel, bevittnade djurplågeri på en "krokodilfarm" och gick på broar i trädkronorna i regnskogen. Håll till godo och kommentera gärna! Vi får se när vi har tillgång till internet igen :)

Undertecknad, Oskar Lööf.



Kommentarer
Postat av: ezco

Grattis grabbar! När är bröllopet? Ser hyfsat gött ut annars :) Hoppas det fortsätter så!

2011-01-14 @ 19:12:34
Postat av: Staffan och Åsa

Vilken härlig resa så här långt! Borneo med Turtle Island verkar vara en riktig fullträff! Vi undrar nu bara om du fick ett ja Oskar? Kram från Åsa Staffan Emil och Elsa

2011-01-15 @ 09:12:37
Postat av: Crille och Tina

Vilka harliga bilder ni lagger ut. Ni ser ut att ma bra alla tre. Ingen montezumas hamnd an? Vi myser pa koh Chang,inget rojarstalle precis men det ar val inte ni intresserade av anda? Hoppas vi ses har om nagon vecka. Kramar fran oss alla.

2011-01-15 @ 10:08:49
Postat av: Storasyster C

Vilken fin födelsedagspresent ska jag få Oskar till svåger? hahaha

2011-01-15 @ 11:54:26
Postat av: fopps

Folk verkar tro det är ett frieri.. Ser ut som Balotelli (C) har ett peptalk med Svinto för att han ska orka sista biten i djungeln?

Leave no man behind!

2011-01-18 @ 13:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0