Lata dagar

Hej på er kära vänner, läsare och medmänniskor. Jösses vad vi njuter för tillfället. Här bor vi i vårt eget lilla paradis och låter dagarna gå sin lugna lunk. Vilken veckodag det är har vi sedan länge glömt bort. Ibland gör vi små utflykter till närliggande stränder och öar, på kvällen sätter vi oss antingen på terrassen eller nere i baren och  beundrar solen som sakta faller ner i havet och färgar himlen röd. Det är, som ni märker, väldigt lätt att bli poetisk här.

Här på phi phi var tanken att vi skulle ut och prova på att dyka och förhoppningsvis ta varsitt dykarcertifikat. Tyvärr blev det lite tråkiga nyheter för två av oss tre. Mattias har haft lite bekymmer med sitt blodtryck och detta satte stopp för honom. Och under tiden vi satt och fyllde i alla papper om att vi var friska osv kom nästa smäll. Det visade sig att dom lungkolappser som jag dragit på mig under åren innebar att dykning inte var något jag fick syssla med. Tillslut var det bara Anton kvar, och han gjorde det enda rätta och gav sig ner i djupet utan oss andra veklingar. Efter tre dagar var Anton klar och han är numera trions egen lilla dykare! Stort grattis till honom såklart.

Tyvärr börjar dagarna på denna underbara plats att gå mot sitt slut. Den 15e mars åker vi vidare mot Koh Lipe där vi gör ett litet gästspel innan vi fortsätter resan ner till Langkawi. Planen är att sedan återvända ett par dagar till Koh Lipe, då ön ska vara en av dom vackraste i Thailand, innan vi som sista ö för den här gången ska besöka Koh Tao. Vi känner nu också att tiden på resanda fot så sakteliga börjar lida mot sitt slut, och det med delade känslor. Självklart är det mycket vi har att längta hem till, samtidigt som livet som ledig här borta i asien är tämligen behagligt och minst sagt roligt.

Men nu älskade läsare ska vi inte gå händelserna i förväg. Än har vi en tid kvar tillsammans här på bloggen, och vilken tid det kommer att bli. Tack vare era kommentarer och erat trogna läsande kommer jag givetvis att fortsätta uppdatera er, om än med lite ojämna mellanrum. I skrivandets stund sitter jag ensam nere vid vattnet och funderar på vad jag ska beställa in att äta. Mamma och pappa, jag saknar verkligen hemlagad mat nu och ser mycket fram emot att få avnjuta äkta svensk husmanskost! Vi har gått runt på alla typer av risrätter som asien har att erbjuda och vi har alla mer eller mindre andnöd efter allt torrt ris.

Så här även inlägget "Lata dagar" nått sitt slut. Nu är det bara fortsätta hela vägen in i mål! Jag kan inte nog upplysa er om hur roligt det är att läsa era kommentarer. Efter varje nytt inlägg går vi alla in med spänning på sidan för att se om vi fått någon ny hälsing, åsikt eller liknande. Jag vill avslutningsvis passa på att gratulera min kusin Emil som den 15e mars fyller hela 15år. Stort grattis grabben! Vi kanske kan köra ett gemensamt firande på bogrens när jag kommer hem? :)

Sköt om er där hemma. Ni är BÄST! Pussar, kramar och varma hälsningar från Oskar, Anton och Mattias! Vi bjuder på ett litet bildspel från phi phi med omnejd.

Undertecknad, Oskar Lööf.


Kommentarer
Postat av: Staffan och Åsa

Vilka underbar bilder och din beskrivning Oskar gör att man verkligen längtar bort från Skövdes blöta gator där snön smälter bort i floder och gruset ligger i drivor. Ha det fortsatt härligt! Här har vi precis firat Emil lite i förväg - på hans 14 års dag. 15 får vänta ett år till, åren går alldeles tillräckligt fort som det är!! Emil tackar för gratulationen!! Vi har precis firat m släkten som vi brukar m stort kaffekalas - ingen rå kyckling denna gång. :P Hälsar Emil, Elsa, Staffan och Åsa!

2011-03-13 @ 17:37:29
Postat av: Tina och Chrille

Vi längtar tillbaka till Thailand när vi ser era fina bilder! Vi serverar söndagsstek med sås och potatis när du kommer hem. Roligt att läsa alla inlägg på bloggen.Stora kramar till er alla tre.

2011-03-13 @ 18:59:23
Postat av: repster

Koh Lipe gillade jag mycket, men akta er för lömska flickpojkar. Jag, jockemagni och max fick svälja stoltheten när vi en mulen morgon utmanade dessa bredaxlade bikinibrudar på volleyboll. Efter 20 minuter förnedring och 3-15 i röven skyllde vi på sand i badbyxan och sprang därifrån.

2011-03-14 @ 12:44:52
Postat av: Denny

3 kungliga pojkar som är ute! + en janne som man inte hört så mycket av på senare inlägg. Har han åkt hem eller vad hände med honom?



Sjukt sköna bilder + läsning!

2011-03-15 @ 19:18:44
Postat av: Fredda L

Tänk vad olika våra liv är just nu.

En tisdag med 60 mil i bilen, stöddiga kunder och sedan hem till två febriga barn är inte helt fel det heller...

Se till att njuta den sista tiden och ta en stänkare för mig också.

//Fredda

Postat av: Loppan

Ser fortsatt riktigt fint ut. Härligt! Se till att ta det lite lugnt sista veckorna nu så att ni orkar med hemkomstfesten om ett par veckor, då blir det åka av!

2011-03-17 @ 13:43:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0